Moorddiner (Quedo)

PDFPrinten
Ludieke en breinbrekende opdrachten tijdens een heerlijk diner en geschikt voor iedereen.
Moorddiner_4e85d56d93fb9.jpg

Verkoopprijs: € 27,50
Standaard prijs:
aantal deelnemers 10 - 40 € 27,50
aantal deelnemers 41 - 60 € 25,00
aantal deelnemers 61 - 100 € 22,50
Beschrijving

Ons moorddiner is een leuke avondvullende activiteit voor personeelsverenigingen, families en vriendengroepen waar iedereen aan mee kan doen. Het is geschikt als teambuilding voor bedrijven en teams, maar zeker ook geschikt als u wat meer actie wilt tijdens een diner.  De drempel is laag, want u hoeft zich niet in een rol in te leven of te verkleden. Samenwerking, organiseren, resultaatgerichtheid en creativiteit komen aan bod in de diverse opdrachten, maar zullen ook tot de nodige hilariteit leiden, waardoor deze activiteit niet alleen leuk en gezellig is, maar ook de teamgeest zal versterken.
Er is een moord gepleegd en uw hulp wordt ingeroepen om de dader te vinden. U wordt verdeeld in diverse recherche bijstandteams die aan de hand van aanwijzingen de moordenaar moeten proberen te ontmaskeren. Maar die aanwijzingen krijgen de recherche bijstandteams niet zomaar. Daar moeten ze wel wat voor doen. Tussen de gangen van het diner door krijgen de teams diverse opdrachten waarmee deze aanwijzingen verdiend kunnen worden. Welk team lukt het de moordenaar te vinden?

We werken met diverse horeca-bedrijven samen waar u heerlijk kunt eten ('zie http://www.buitenhuisgroepsuitjes.nl/index.php/restaurants ). Wij adviseren u graag om de meest geschikte keuze te maken voor uw groep. 
Het moorddiner kunnen we ook op uw eigen locatie verzorgen. 

Prijs is inclusief: 
-spelbegeleiding
-spelmaterialen
-prijs voor het winnende team
-btw en reserveringskosten

Prijs is exclusief consumpties en diner.

Minimum aantal personen: 10 (of bereidheid voor min. 10 personen het spel te betalen)

Minimum leeftijd: 16 jaar

Beschikbaarheid: gehele jaar

Duur: 4 uur 

logo

Meer dan een dagje UIT