Actief op Terschelling

PDFPrinten
Terschelling is met zijn brede stranden, de duinen en gezellige dorpjes de ideale locatie om te genieten met uw gezelschap. In de haven van Harlingen start uw arrangement al!

Beschrijving

Terschelling is een prachtig eiland! Er zijn allerlei activiteiten mogelijk, maar het is er ook heerlijk om te onthaasten.

Graag maken we een passend arrangement voor u, aangepast op de samenstelling van uw groep.
De overtocht, activiteiten, overnachting, ontbijt, lunch, diner, en het geheel begeleidt door onze evenement-medewerkers waar u 24 uur per dag op terug kunt vallen.

WrakkenmuseumDiverse activiteiten kunnen opgenomen worden in het programma zoals een fietstocht met gids waarbij u op plekken komt die u beslist gezien moet hebben als u op dit eiland bent geweest: de Brandaris, het wrakkenmuseum, het Noordzeestrand, de bessenschuur, etc. Daarnaast is er natuurlijk volop keus uit diverse activiteiten aan het strand, in de bossen of op het wad zoals blokarten, coastraften, boogschieten, paintball, gps tochten en nog veel meer.
Maar ook een spel waarbij al wandelend door het dorp West een code van een kluis op het eindpunt gekraakt moet worden, of een huifkartocht met bijvoorbeeld een wadbeleving is een heuse aanrader en fysiek wat minder belastend.

We werken samen met het viersterren WestCord Hotel Schylge aan de levendige haven van het dorp West-Terschelling. Het hotel beschikt over luxe hotelkamers en veel faciliteiten voor een aangenaam verblijf. Vanuit het hotel loopt u zo de haven, het dorp of de duinen in. Voel je thuis op Terschelling!

hotel-schylge-terschelling-hotel-terschelli-2(p-hotel,5178)(c-0)Ook vergaderen in dit hotel is een bijzondere belevenis. Uw gezelschap trekt zich letterlijk terug op een eiland waardoor een bijzonder groepsgevoel ontstaat, hét geheim voor een succesvolle bijeenkomst. En in combinatie met een activiteiten programma een fantastisch bedrijfsevenement.

Graag stellen we een programma op maat voor u samen.