Buitenhuis Groepsuitjes uit Apeldoorn organiseert gedurende het gehele jaar Solextochten, Daf 33-tochten en vele groepsspellen in Apeldoorn, Deventer, Zutphen en omgeving. Solex rijden op de 45 jaar oude authentieke solexen door de prachtige IJsselvallei of een ritje in een oer-Hollandse Daf 33, vroeger ook wel gekscherend de “truttenschudder met jarretelaandrijving” genoemd, maken van uw groepsuitje of personeelsuitje een nostalgische belevenis die men zich nog lang zal herinneren! Ervaar dat mensen u nakijken, er spontaan een lach op hun gezicht komt en menigeen naar u zal zwaaien. We hebben diverse leuke arrangementen. U kunt lekker genieten van alleen een toertocht, maar u kunt ook kiezen voor een meer competitief arrangement voor wat meer spanning en interactie tijdens de tocht. Of kiest u voor een tocht met een lekker diner als afsluiting. De keus is aan u!

De diverse stads-, dinerspellen en workshops zijn op dit moment erg in trek. Het Wie is de stadsmol-spel is superleuk om te doen en bovendien lekker in de buitenlucht, maar ook ons moorddiner en het Gek op Holland spel welke binnen gespeeld worden zijn razend populair en al door menig team met veel plezier gespeeld. Ze zijn niet alleen gezellig, maar vergroten ook de teambuilding. Voor een middag of avond creativiteit of plezier is er keuze uit een tal van activiteiten en workshops. En voor ieder budget is er wel een activiteit. Bovendien kunnen we ze in diverse plaatsen of op een eigen lokatie naar keuze verzorgen. Informeer gerust naar de mogelijkheden en bespreek uw wensen met ons. Wilt u plezier en spanning en heeft u een beetje lef? Dan moet u beslist onze smokkel-spooktocht eens lopen!
We hebben steeds nieuwe uitjes waarbij creativiteit, sportiviteit, collegialiteit en samenwerking belangrijke componenten zijn. 

Maar Buitenhuis Groepsuitjes doet meer! Op creatieve manier met veel passie verzorgen wij ook uw feest van A tot Z. Bespreek uw wensen met ons en wij komen met een vrijblijvend en spetterend voorstel!

logo

Meer dan een dagje UIT