Escape in the City !!!

logo escape in the city
Een supergaaf ontsnappingsspel in het centrum van Apeldoorn!
WaarderingNog niet gewaardeerd
Prijs
Verkoopprijs: € 29,50
Beschrijving

Escape in the City is een spannende variant op de escape-rooms, maar nu niet in een kamer, maar in het centrum van Apeldoorn. Je kunt het dan ook met grote groepen spelen die in kleine groepjes streven naar de snelste ontsnappingstijd.
Groepjes van 5-6 personen worden aan elkaar geketend met handboeien en gaan met een attachekoffer vol aanwijzingen en materialen in het centrum van Apeldoorn op zoek naar de codes van de boeien.
Maar wat is de cijfercombinatie van de koffer? Een lekker uitdagend en inventief spel dat al gelijk bij het startpunt begint.  
Door samen te werken en de juiste connecties te leggen kun je ontsnappen. Los de raadsels, puzzels en onverwachte opdrachten op in de stad en vindt de codes. Je hebt precies 2 uur de tijd om los te komen van elkaar. Een actief en tot de laatste minuut spannend spel dat zeer geschikt is voor bedrijven, families en vriendengroepen. Durf jij de uitdaging aan?


Prijs is inclusief:

-2 consumpties (bier,fris,wijn)
-spelleiding
-spelmaterialen
-btw 

Duur: max. 3 uur
Beschikbaarheid: gehele jaar op maandag t/m zaterdag en koopzondagen
Prijs: € 354,00 (t/m 12 personen). Iedere extra deelnemer: € 29,50 per persoon

Op iedere eerste donderdag van de maand is er voor kleinere groepjes gelegenheid om Escape in the City te spelen, maar vergeet niet tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen.  Prijs: € 29,50 p.p. incl. 2 consumpties.

Groepen vanaf 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.
Honger naar meer? Tegen meerprijs kunt u bijvoorbeeld een heerlijk groepsdiner voor € 21,50 bijboeken, maar een lekker hamburgermenu of plate-service kan natuurlijk ook.  Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.