Terug naar: Meerdaagse groepsuitjes

Koninklijk Apeldoorn

PDFPrinten
Meerdaags bedrijfsuitje.
Kom koninklijk genieten in Apeldoorn, kloppend hart van de Veluwe en bekend om zijn mooie stadsparken, monumenten en zijn ‘groene karakter’.

Beschrijving

 

Kom koninklijk genieten in Apeldoorn, bekend om zijn stadsparken, monumentale woningen en zijn ‘groene karakter’.

 

apeldoorns terras

Apeldoorn is een gezellige winkelstad met een overdekte Oranjerie met meer dan 65 winkels in het midden van het centrum.

Apeldoorn ligt vlakbij het mooiste plekje van Nederland, buurtschap Hoog Soeren in de Kroondomeinen. Kom genieten van Apeldoorn en de Veluwe.

Bilderberg Hotel de Keizerskroon Apeldoorn gerenoveerd vergaderen Veluwe vergaderzaal 1 Slider

U verblijft in het comfortabele en gastvrije Bilderberg Hotel de Keizerskroon in Apeldoorn, dat pal naast paleis Het Loo ligt en zich op korte wandelafstand het levendige centrum van Apeldoorn bevindt of in het nieuwe Van der Valk hotel Apeldoorn dat pal aan de A50 ligt en op een steenworp afstand van het centrum van Apeldoorn. We stellen graag een programma voor u samen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een nostalgische rit in de echte oude Dafjes over de Veluwe met een bezoek aan het oude zendgebouw van radio Kootwijk. Of maakt u liever een fietstocht met gids langs de monumentale panden en stadsparken van Apeldoorn. Een stads- of dinerspel, een heuse feestavond, we regelen het graag voor u.

Bespreek uw wensen uitgebreid met onze eventmanager Erna (06-27562076). Door een nauwe en fijne samenwerking met genoemde hotels en leisure-partners wist zij al voor menig bedrijf tot een verrassend programma te komen waar de deelnemers met veel genoegen op terug kijken. 

  

Daf puzzeltocht 5kopie