Kraak de Code

kraak de code 2
Een spel dat u kris kras door de binnenstad van Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Twello of West-Terschelling voert op zoek naar aanwijzingen die u naar de code van de kluis brengen.
WaarderingNog niet gewaardeerd
Prijs
Verkoopprijs: € 22,50
Beschrijving

Dit spel staat geheel in het teken van cijfers, getallen, foto's en breinbrekende opdrachten. Aan de hand van foto's lopen de groepjes een route door de binnenstad van Apeldoorn, Deventer, Zutphen of het dorp Twello met zijn prachtige oude dorpskern. Of in het dorp West* op Terschelling! Ook leuk natuurlijk, zeker als onderdeel van een dagje waddeneiland! Onderweg moet u allerlei opdrachten oplossen om steeds dichter bij de code van de kluis te komen. U mag natuurlijk hulp inroepen via uw mobiel of van het winkelend publiek. Het team dat het snelst terug is met de code mag als eerste de code uitproberen. Is de code juist, dan is dit team de winnaar, maar is de code onjuist, dan is het eerstvolgende team dat binnenkwam aan beurt. Het winnende team krijgt de inhoud van de kluis. Wilt u het spelen in een andere stad? Informeer naar de mogelijkheden.

Prijs is inclusief:

-spelbegeleiding

-spelmaterialen

-2 consumpties

-inhoud van "kluis" voor de groep die de code als eerste kraakt.

*Voor het spel Kraak de Code op Terschelling geldt een éénmalige toeslag van € 195,00 

> > > Speciale aanbieding:  Kraak de Code  spel inclusief koffie bij ontvangst en een heerlijk 2-gangen diner (voor+hoofd of hoofd + nagerecht) inclusief 2 consumpties bij Gastronomique St. Tropez aan de Brink in DEVENTER voor  € 49,50 p.p.

  


Minimum aantal personen: 10 (of bereidheid voor min. 10 personen te betalen)

Minimum leeftijd: 16 jaar

Beschikbaarheid: Gehele jaar

Duur: 2 - 2,5 uur