Solexhuur 3 uur

13123020_511136619011325_7642672283277551222_o
Prachtige solextocht die u langs de mooiste plekken in de IJsselvallei voert. Van € 32,50 - € 35,00 p.p. Ook mogelijk vanaf uw eigen lokatie
WaarderingNog niet gewaardeerd
Prijs
Verkoopprijs: € 30,00
Beschrijving

Nog nooit op een Solex gereden? Solex rijden is echt een leuke nostalgische belevenis die u niet snel vergeet. U snort over rustige landweggetjes naar prachtige kleine dorpjes en de uiterwaarden van de IJssel, onderweg bekeken door de koeien en schapen in de weilanden. Onderweg kunt u stoppen om een terrasje te pakken of om te genieten van al het moois dat u onderweg tegenkomt.  En natuurlijk hebben we een mooie route voor u.
Solex rijden is geschikt voor jong en oud, en zeer populair als vrienden-, familie- of personeelsuitje.

Bij erg slecht weer kunt u eventueel tegen bijbetaling uw Solextocht omboeken naar een Daftocht  (overleg minimaal 1 dag van tevoren). Ook kunt u de solextocht verplaatsen naar een andere datum of indien verplaatsen niet mogelijk is, kunt u de tocht annuleren. Houdt u er wel rekening mee dat u een bijgeboekt buffet, diner of bbq niet kunt annuleren binnen 1 week voordat de tocht gepland staat.

Iemand geen bromfiets-, motor- of autorijbewijs? Dan kunt u ook een scooter bijhuren, en kan degene zonder rijbewijs toch (achterop) mee. Huur scooter incl. passagier: € 50,00

Prijs:
Maandag t/m woensdag : € 32,50 per persoon
Donderdag t/m zondag: € 35,00  per persoon 

Inclusief:

-gratis koffie/thee bij ontvangst (alleen als u bij Buitenhuis Groepsuitjes start)
-instructie
-routebeschrijving solextocht
-brandstof
-WA-verzekering
-standby-services

Wij raden u aan een aanvullende voertuig verzekering te overwegen voor € 2,50 per persoon/per Solex. Hiermee bent u ook verzekerd voor schade aan uw gehuurde Solex die door u zélf is ontstaan. Het eigen risico is hierbij € 150,00 oer Solex.
U kunt dit aangeven op het reserveringsformulier.

Optioneel bij te boeken (graag aangeven bij uw reservering):
- Barbecuebuffet € 29,50 p.p. incl. drankjes
- Dinerbuffet vanaf € 27,50 p.p. incl. drankjes
Prijzen voor de buffetten zijn inclusief drankjes (bier/fris/wijn) gedurende 2 uur (min. 10 personen)