Solexhuur 1,5 uur

sdc11266
Mooie solextocht door het buitengebied van de gemeente Voorst. Met diverse lunch, bbq en buffetmogelijkheden.
WaarderingNog niet gewaardeerd
Prijs
Verkoopprijs: € 25,00
Beschrijving

 


We hebben een prachtige tocht door het buitengebied van de gemeente Voorst voor u uitgezet die u maakt op de echte oude Solexen. Solexrijden is een hartstikke leuke ervaring die u beslist eens moet beleven.
U maakt een prachtige rit van ongeveer 1,5 uur vanaf ons Solexverhuurbedrijf in Apeldoorn. Snorrend rijdt u tussen de weilanden over rustige weggetjes. Geniet van de wind door uw haren, want een helm is niet verplicht op deze snorbrommertjes uit de jaren '60.
Solex rijden is geschikt voor jong en oud, en zeer populair als vrienden-, familie-, of personeelsuitje. Geschikt voor groepen, maar ook om lekker met z'n tweetjes te doen.
U dient wel in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs.
Deze tocht is uitsluitend te boeken om 10.00 - 13.00 - 15.30 uur. In de maanden april t/m augustus ook om 18.00 uur.

Bij slecht weer: Indien het erg slecht weer is kunt u omboeken naar een andere dag of annuleren. Houdt u er wel rekening mee dat eventueel bijgeboekte lunches, buffetten of bbq niet meer geannuleerd kunnen worden! We kunnen desgewenst een alternatief aanbieden welke binnen gehouden kan worden. (denk hierbij aan workshops of een spel)

Prijs:
maandag t/m woensdag: € 25,00 per persoon
donderdag t/m zondag:   € 27,50 per persoon

Inhoud:

Wij raden u aan een aanvullende voertuig verzekering te overwegen voor € 2,50 per Solex/per persoon. Hiermee bent u ook voor schade aan uw gehuurde Solex verzekerd welke door u zélf is ontstaan. Het eigen risico is hierbij € 150,00 per Solex. 
U kunt dit aangeven op het reserveringsformulier.

Optioneel bij te boeken:

Barbecue-arrangement
Barbecuepakket inclusief drankjes gedurende 2 uur
€ 29,50 per persoon (vanaf 10 personen) op basis van zelfsupporting