WELKOM!

Buitenhuis Groepsuitjes organiseert gedurende het gehele jaar groepsuitjes, bedrijfsuitjes en feesten in Apeldoorn en omgeving. Bekijk ons uitgebreide assortiment en reserveer eenvoudig online. Of bespreek uw wensen voor een passend bedrijfsuitje of daverend personeelsfeest met ons en wij gaan met veel creativiteit en passie voor u aan de slag!

 COVID-19, wat is mogelijk?

Solexrijden is coronaproof, en zeer geschikt als 1.5 m uitje. Ga naar: Solex overzicht

Groepsuitjes en  Workshops mogen tot een max. van 30 personen. Vanaf 1 juli tot max 100 personen binnen (meer mag, maar dan is gezondsheidscheck verplicht), en voor buiten max 250 (meer mag, maar dan is zitplaats en gezondheidscheck verplicht).  Diverse uitjes zijn geschikt binnen de 1.5 m afstand. Bij de uitjes staat aangegeven als wij een uitje niet veilig achten ivm corona.

De Dafjes zijn momenteel uit de verhuur gehaald.
Wel kunt u diverse Daf arrangementen boeken tegen een zeer gereduceerd tarief indien u het arrangement in uw eigen auto rijdt. Bel ons voor meer info en mogelijkheden. Voor families of personeelsverenigingen zeer geschikt.
Bekijk hier de mogelijkheden: Daf arrangementen

Escaperoom de Alpha Bunker. Vanaf 1 juni mag iedereen onze escaperoom weer spelen, ook niet huishoudens. Voor niet-huishoudens geldt wel een max. van 4 personen. Als je met je eigen huishouden komt spelen geldt een max. van 6 personen. We hanteren momenteel een aangepast tarief van € 100 ! Onze grote escaperoom wordt met buitenlucht geventileerd.
En kijk ook eens naar ons arrangement Outdoor Escape Apeldoorn

Superleuk is zondag 6 september 2020 de 3e editie van Riddles On The Road. Een hartstikke leuke activiteit om aan mee te doen in je eigen auto. Opgeven kan tot 1 september 2020.  
Meer info vindt u onder:  Riddles On The Road


Voor uitjes vanaf 1 september adviseren wij u alvast een offerte aan te vragen, een optie te zetten of alvast te reserveren. Door nu te reserveren steunt u niet alleen ons, maar bent u straks ook zeker van een uitje op uw gewenste datum. U hoeft uw boeking pas op de dag zelf te betalen, wel zo handig. 
Indien u gezond bent kunt u een afspraak met ons inplannen om uw wensen te bespreken.

Tot slot: uw en onze veiligheid gaan boven alles, dus heeft u klachten die verband kunnen houden met het coronavirus blijf dan thuis!

De Alpha Bunker

images/buitenhuis-groepsuitjes-afbeeldingen/buitenhuis-groepsuitjes-achtergrond/escaperoom.jpg

De spannende Escape Room De Alpha Bunker... Lukt het jullie binnen 60 minuten te ontsnappen voordat de bommen vallen?

Escape room De Alpha bunker

Een met zorg gebouwde escape room, waarbij je je in een echte bunker waant!  De escape room bestaat uit diverse ruimtes met unieke uitdagingen, special effects en puzzels. Durf jij het aan? Klik boven in de menubalk op Escape room voor meer info.

Reviews bekijken? Klik dan hier!

 

Online reserveren

Adresgegevens

Buitenhuis Groepsuitjes

Postadres: Veenhuizerweg 138

7325 AM Apeldoorn

055 - 32 32 789
06 - 275 620 76

info@buitenhuisgroepsuitjes.nl
www.buitenhuisgroepsuitjes.nl