Reserveer

Riddles On The Road
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Riddles On The Road    

In "coronatijd" zijn er minder mogelijkheden voor een leuke activiteit… maar we willen toch wat leuks doen.
Daarom hebben we Riddles On The Road in het leven geroepen!  

Deze activiteit is zeer geschikt als veilig 1.5 m uitje voor uw PV, vriendengroep of familie als iedereen met eigen partner of gezin in eigen auto rijdt. U kunt uw eigen datum plannen in overleg met ons.

Prijs: € 40,00 per auto met 2 inzittenden. Extra inzittenden betalen € 7,50 p.p.  (vanaf 10 auto's)

Wat houdt deze activiteit in?
Riddles On The Road is een activiteit voor het hele gezin; u gaat er samen met uw partner of gezin op uit in uw eigen auto! Met een routeboek op schoot navigeert u (ervaring geen vereiste) over de mooiste wegen en laat u zich verrassen door de prachtige route. Onderweg dient u allerlei vragen te beantwoorden en raadsels op te lossen. Voor eventuele kids zijn er extra Kids On The Road puzzels. 
Ergens midden op de route komt u een controlepost tegen waar wat te drinken en een lekkernij voor u klaarstaat!
Voor geen enkel onderdeel binnen de Riddles On The Road bent u genoodzaakt om uit uw auto te stappen. Op de locatie waar u een drankje en lekkernijen ontvangt, is alles voor u klaargezet. Het routeboek geeft aan hoe u uw pakket op deze locatie kunt ontvangen.

Duur van de tocht
U krijgt 4 uur de tijd voor deze tocht. Dit is ruim voldoende om de tocht rustig te kunnen rijden en onderweg even te pauzeren en/of van chauffeur te wisselen.
Natuurlijk kunt u eerder uw routeboek met antwoorden inleveren op het eindpunt. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Open inschrijving voor zondag 6 september 2020 (Let op: dit keer een langere route!)

Dit keer een langere route, ongeveer 100 km. Onderweg kunt u lunchen bij een restaurant naar keuze. Diverse restaurant worden aangegeven in de routebeschrijving. Maar zelf een lunchpakket meenemen kan natuurlijk ook. De controlepost bevindt zich dit keer bij een horeca-gelegenheid (onder voorbehoud dat de corona-richtlijnen dit toe staan). U ontvangt hier een vers kopje koffie of thee naast de extra opdracht. Bij de open inschrijvingstour van zondag 6 september wint het koppel of gezin met de meeste punten een prachtige mand met heerlijke producten. De winnaar wordt op maandag 7 september rond 20.00 uur bekend gemaakt op de Facebook pagina van Buitenhuis Groepsuitjes én krijgt persoonlijk bericht. We maken voor de open inschrijfdata van Riddles On The Road steeds een nieuwe route, dus u kunt steeds opnieuw mee doen.

Aanmelden voor Riddles On The Road op 6 september 2020:
U kunt zich aanmelden via het reserveringsformulier. Geef daarbij uw voorkeurstijd aan. We zullen u dan indelen op de beschikbare starttijd die het dichtst bij uw voorkeurstijd ligt. We starten om de paar minuten.
U kunt starten tussen 10.00 en 12.00 uur. U start en eindigt bij Buitenhuis Groepsuitjes in Apeldoorn.  Opgeven kan tot en met 1 september 2020, maar meldt u op tijd aan, want.... VOL=VOL !
Na het aanmelden via het reserveringsformulier ontvangt u uiterlijk binnen 2 dagen bericht van uw inschrijving en ontvangt u onze Riddles On The Road voorwaarden. 

Programma
U meldt zich op tijd op de startlokatie.
Er wordt om de 5 minuten gestart dus zorg dat u exact op tijd aanwezig bent.
Bij het aanmelden voldoet u de arrangementsprijs (gepast contant of per pin) en ontvangt u de route.
Ook levert u hier de ondertekende voorwaarden in die u per mail ontvangt tegelijk met uw inschrijfbevestiging.
Onderweg stopt u bij een horecagelegeheid waar u een kopje koffie/thee en een extra opdracht krijgt bij de controlepost. 
(indien de 'Coronaregels' dit toestaan, anders zal er voor een andere optie gekozen worden)

Prijs
€ 40,00 per auto met 2 deelnemers.  
Extra deelnemers/inzittenden betalen € 7,50 per persoon 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voorwaarden Riddles On The Road (laatst bijgesteld: 1 juli 2020)
Wij houden ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM en richten alle aspecten van deze tourrit hier op in. Wij verwachten ook van u als deelnemer dat u zich aan de regels houdt. Voelt iemand zich in het gezelschap niet goed? Schrijf u dan niet in.

Hebt u zich opgegeven, dan dient u onderstaande Riddles On The Road voorwaarden ondertekenend in te leveren bij aanvang van de tocht, u ontvangt deze per mail gelijk met de bevestiging van uw opgave:

1. In het geval van overmacht is Buitenhuis Groepsuitjes gerechtigd de organisatie van de Riddles On The Road door te schuiven naar een later moment (indien mogelijk). Er is sprake van overmacht in de volgende situaties: mobilisatie, oorlog, molest, werkstaking, beperkende- en of verbiedende overheidsmaatregelen, epidemieën, pandemieën, natuurrampen en nationale rouwdag.
2. Bestuurder(s) verklaart dat hij/zij in bezit is van een geldig rijbewijs en dat de deelnemers en de deelnemende auto voldoende verzekerd zijn.
3. Deelnemers vrijwaren Buitenhuis Groepsuitjes voor alle opgetreden schade aan de deelnemers, de auto en/of derden tijdens Riddles On The Road.
4. Deelnemers geven toestemming de aangeleverde persoonsgegevens te verwerken en/of op te slaan in een database ten behoeve van Riddles On The Road.
5. Deelnemers verklaren Riddles On The Road routes alleen persoonlijk te gebruiken. Het is verboden het product te kopiëren, veranderen, rippen, uitlenen, verhuren, of op een andere manier aan een derde ter beschikking te stellen.
6. Deelname kan vanaf 2 personen, voor elke extra deelnemer wordt € 7,50 in rekening gebracht.
7. Annulering van de inschrijving is kosteloos mogelijk op tel. nr 06-27562076 tot 48 uur voor aanvang van Riddles On The Road. Daarna brengen we € 7,50 per deelnemer in rekening plus eventuele kosten van de gereserveerde lunch.
8. Deelnemers dienen zich strikt te houden aan de wettelijk geldende regels in Nederland
9.Meldt u altijd telefonisch bij de organisatie op nr 06-27562076 indien u de rit vroegtijdig afbreekt of u zich niet op de tusenstop of het eindpunt zult melden. Zo hoeven organisatoren niet nodeloos op u te wachten.


Aanvullende voorwaarden Riddles On The Road
Voor het organiseren van Riddles On The Road hebben wij enkele regels opgesteld, in het bijzonder met betrekking tot COVID-19. Wij verzoeken u nogmaals vriendelijk doch dringend om deze regels op te volgen. Zo houden we het veilig voor iedereen en kunnen er zo lang mogelijk mensen genieten van de Riddles On The Road routes. 

1.Op de start- en finishlocatie gaat één persoon per auto naar de organisatietafel voor het in ontvangst nemen van het routeboek en eventuele vouchers.
2. Houd 1.5m afstand tot personen die niet tot uw huishouden behoren.
3. Wanneer u genoodzaakt bent om u buiten de auto te begeven (tankstation, sanitaire stop etc.), houd de gepaste 1.5m afstand..
4. Wanneer u moet communiceren met iemand van de tussenstoplocaties, doe dit dan volgens de richtlijnen van het RIVM.
5. Wees op de gereserveerde tijd aanwezig op de startlocatie.
6. We verzoeken de deelnemers met klem om tijdens Riddles On The Road de maatregelen van de regering en het RIVM in acht te nemen. 
7. Deelnemers bevestigen de Riddles On The Road voorwaarden volledig gelezen en begrepen te hebben en akkoord te gaan.

 

Adresgegevens

Buitenhuis Groepsuitjes

Postadres: Veenhuizerweg 138

7325 AM Apeldoorn

055 - 32 32 789
06 - 275 620 76

info@buitenhuisgroepsuitjes.nl
www.buitenhuisgroepsuitjes.nl