Back to the 60's - Solex

Snorrend op de Solex langs de uiterwaarden van de IJssel en het prachtige weidse landschap. Beleef een prachtige middag op de echte ouderwetse voorwiel aangedreven Solexen uit de jaren '60. Solex rijden is ludiek onthaasten met de wind door je haren want een helm hoeft niet. 
Reserveer direct door te bellen met nr 06 - 15 59 50 42 of vraag online een reservering aan.


Geniet van dit unieke uitje!     
De Solexverhuur is weer open! 
Bezoekers melden zich bij de Solexwerkplaats bij de instructeur aldaar. 
Binnen ons bedrijf vinden geen activiteiten plaats, de Solexen worden buiten klaargezet alwaar ook de instructie over het Solexrijden plaats vindt.
Bij de instructie houden we 1.5 m afstand.
Er zit minimaal een kwartier tussen de start van de reserveringen.

We willen u wijzen op de acuele richtlijnen t.a.v. aantallen buiten die per 28 april 2021 gelden:
Alles in groepsverband: maximaal 2 personen
Buiten de eigen woning
Buiten de eigen woning geldt dat maximaal 2 personen in groepsverband ergens heen mogen gaan of iets mogen ondernemen. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee.

Dit geldt voor alle voor publiek toegankelijke plaatsen, binnen en buiten. Dat wil zeggen: op alle openbare plaatsen en in de buitenlucht.
Er geldt een uitzondering voor mensen die op 1 adres wonen, zij mogen met z'n allen samen iets ondernemen en hoeven daarbij de 1.5 m afstand ook niet te bewaren.

Solex ochtend

images/buitenhuis-groepsuitjes-afbeeldingen/buitenhuis-groepsuitjes-categorie-2/buitenhuis-groepsuitjes-1-solex/bg-solex-nieuw1.jpg

Solex ochtend €27,50

Solex middag

images/buitenhuis-groepsuitjes-afbeeldingen/buitenhuis-groepsuitjes-categorie-2/buitenhuis-groepsuitjes-1-solex/bg-categoriesolex-3uur300echt.jpg

Solex middag €35,-

Solex avond

images/buitenhuis-groepsuitjes-afbeeldingen/buitenhuis-groepsuitjes-categorie-2/buitenhuis-groepsuitjes-1-solex/solex-4uurtour.jpg

Solex avond €27,50

Adresgegevens

Buitenhuis Groepsuitjes

Veenhuizerweg 138

7325 AM Apeldoorn

055 - 32 32 789
06 - 275 620 76

info@buitenhuisgroepsuitjes.nl
www.buitenhuisgroepsuitjes.nl